Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Tentang Ezao'


Biografi si Penulis Blog
Assalamualaikum dan salam sejahtera, selamat datang ke halaman 100% milik saya.
Halaman ini sahaja dibuat untuk membiarkan anda mengenali saya dengan lebih intim.

Saya lebih senang dipanggil Iszuan/spesifik:Eyszuan , seorang manusia yang suka bertukar-tukar nama. Pelik bukan? entahlah, saya sekadar mahu orang disekeliling mengenali saya dengan nama samaran dan bukannya nama yang sahih.

Mula melihat dunia pada 25 Jun 1993, dan darah kelahiran negeri Darul Naim,Malaysia. Namun sekadar wujud didokumen kelahiran saya sahaja kerana kini saya diaplikasikan di negeri Bersejarah,Melaka. Kepada mereka yang sudah lama mengenali saya, mungkin tahu mengenai sifat sebenar saya, seorang yang tidak fasih berbual,tidak suka berbual, boleh dikatakan agak senyap dikalangan rakan-rakan lain, mungkin agak segan dengan persikitaran yang belum menjadi kebiasaan. Namun saya rancak menulis benda-benda yang pelik. 

Seseorang yang agak sosial, sangat suka bersosial dengan peralatan-peralatan dunia maya  dan bukan dunia realiti. Kerap berhalusinasi sendirian,mungkin gila? hehe! tidak hanya berhalusinasi untuk keriangan diri sendiri.No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!