Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Monday, December 20, 2010

SPM melabuhkan tirai.


Salam semua blogger! yeah! Kenal Ezao lagi tak ni? maklumlah Ezao pun menghilang untuk sekian lamanya, sebabnya? tertulis pada tajuk Entri kali ni. Wah! dah berhabuk keyboard, lappy dengan blog ni pun dah naik bersarang ni,apa kes ni? ... Semalam 20 Disember 2010,pukul 4.01 petang, tamat sudah SPM untuk Ezao dan semua pelajar tingkatan 5 seluruh Malaysia lah senang! Sebabnya, jadual subjek Ekonomi Ezao antara subjek-subjek yang terakhir didalam jadual SPM semalam.

Jari-jemari ni dah mula menggatal nak mengupdate blog sebenarnya, sebab itulah Ezao tak sabar-sabar nak berhadapan dengan lappy,keyboard, encik mouse dan yang paling penting sekali dengan dunia blog Ezao lah, rindulah dekat semua blogWalker,readers dan commentors blog ni! Mulai hari ini, jam ini,minit ini dan saat ini, Ezao akan mula mengupdate blog ni dengan entri-entri panas... cehh!

Beberapa gambar jamuan akhir tah
un bulan lepas,
gambar oleh PHOTOGRAPher amatur 5PA.
Siapa pandai? carilah Ezao! hehe

Yang kat tengah-tengah tu leper,
dia memang masuk air sikit. haha!

HEMM! awak?
Korang memang kreatif dan kritis!
KEK pun boleh jadi design FOTOGRAFI-kan?
Aku mesti rindu koranglah!

Beratus sebenarnya gambar-gambar kenangan kami ni, haha takkan nak upload semua pulak kan? Ezao ambil gambar-gambar yang terbaik dari ladang je. Readers dan bloggers semua? korang semua mesti ada kisah best waktu sekolah dulu kan? kisah best Ezao adalah dengan mereka-mereka ni!

sebenarnya Ezao ada seperkara nak beritahu, tunggulah Entri berikutnya okay?

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!