Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Friday, December 24, 2010

Happy Krismas Day!

Salam semua! Merry Christmas ho..ho..ho (Ikut nada atuk salji yang suit warna merah tu), Wah! ada yang menyambut krismas ke hari ini dan malam tadi? macam mana best ker? pastinya penuh dengan warna-warni kan? Santa Kelaus ada tinggalkan hadiah dekat bawah pokok krismas korang tak malam tadi? haha! okay berhenti merepek. Ezao sebenarnya happy jugak sempena kerismas ni, sebab kerismas day ni merupakan satu perayaan yang agak menarik yang terdapat dalam negara kita ni kan??? tak payahlah nak pergi negara Eropahh untuk rasakan kehangatan perayaan ni, segalanya ada di Malaysia, kata Satu Malaysia kan?!

Sambutan Kerismas di Melaka memang agak best tahun ni tauu. Macam-macam ada, paling happening dekat Perkampungan Portugis tulah, warna-warni macam-macam kaler ader, kalau korang tak caya, databg lah Melaka, saksikan keunikan bandaraya Melaka menjelang malam. cehh, macam promoter pelancongan tak?

Kampung Portugis, Melaka


Jusco AEON Melaka,
replika orang salji terbesar tau!
kalau nak tahu orang salji ni dibuat menggunakan botol-botol mineral je tau!
masuk dalam BOOK OF RECORDS lagi. :)

Bangganya jadi rakyat jelata Melaka! haha. Maklumlah Melaka Maju 2010! jom lah datang melaka! Melawat Melaka beerti melawat Malaysia derr. :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!