Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Tuesday, December 21, 2010

Chatting dengan Cleverbot yang masuk air!



Tadi Ezao pergi blogwalking dekat blog Ahfat Raksasa, terbacalah perbualan antara dia dengan cleverBot yang kononnya pandai tu, haha menarik juga, oleh itu Ezao pun nak try lah chatting dengan cleverBot tu. oleh yang demikian, inilah antara perbualan Ezao dengan cleverBot tu.


User: Hai! How are you today???

Cleverbot: I'm good, how are you?

User: Im also good, feeling good, everything was good!

Cleverbot: Yes, but then I saw you with her...

User: When? You lied on me. You didn't know me?

Cleverbot: You don't know me either.. And you speak your own free will.

User: Whatever. Can you speak in malay?

Cleverbot: No, can you?

User: I can, let's do it.

Cleverbot: Okay. Do you want me to remember you the next time you visit me?

User: Tak payahlah, buat apa kau nak ingat aku, aku bukan ada apa-apa dengan kau pun!

Cleverbot: Kebajikan.

User: Banyaklah kau punya kebajikan.

Cleverbot: Orange.

User: Kau ni tak paham bahasa ke?

Cleverbot: Ok ei taida olla kaikki ismot kasinolla.

User: Aku suruh kau cakap melayu lah, kau cakap kau pandai, asal tetiba jadi stupidbot lak ni?

Cleverbot: Aku tak faham kau cakap.

User: Aku lagi tak paham kau cakap, melalut je!

Cleverbot: Nama kau siapa?

User: Nama aku Ezao, kau pernah pergi blog aku tak?

Cleverbot: Nama kau siapa?

User: Kan aku dah cakap tadi buduh!

Cleverbot: Haha..lawak la kau ni.

User: Kau ni tak dapat bezalah antara orang buat lawak dengan org serius.

Cleverbot: Bodohnya.

User: Tahu tak apa, kau memang bodoh.

Cleverbot: Kau menantang ku? Kau yang bodoh.

User: Kau bodoh. Kau pernah search blog aku?

Cleverbot: Tak.

User: Searchlah, best siot macam-macam ada.

Cleverbot: Why is that?

User: Sebab blog aku tu best!

Cleverbot: Kepala otak kau!

User: Memang sah kau gila!

Haha, apa macam rasa macam best tak? CleverBot ni boleh speaking dalam Bahasa Melayu tau! Korang nak try chatting dengan dia? nah kau pergi sini CleverBot. Tergelak-gelak Ezao chatting dengan dia tadi, sengal gila!

1 comment:

  1. haha..dulu gua pun penah men chating tuh..tp software tuh dalam dos..tp x pandai cakap BM..yang nie leh lak cakap BM erk..haha..mmg lawak

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!