Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Friday, October 8, 2010

Revolusi Korea ?

Salam readers dan blogger sekalian,
entri kali ini Ezao nak berkongsi tentang minat baru Ezao ni, yang mungkin tah hape-hape dan mungkin tidak semua orang minat.

Berkata mengenai Korea? Mesti ramai yang akan kata dunia artistik mereka tak berapa baguskan? tetapi Ezao tak kan cakap macam tu sebab, daripada pendapat Ezao muzik korea boleh tahan jugak, biarpun baru sahaja terjebak untuk beberapa bulan ni. Tu pun sebab pengaruh oleh rakan sebaya. Haih! :). Ada diantara blogger-blogger yang disini minat Korea?

Ezao sekadar berkongsi minat sahaja, berminat atau tidak itu perspektif masing-masing lah kan?
Nak berkenalan tak sikit-sikit mengenai band-band best Korea ni? sikit je.


CN Blue (Code Name Blue)
Dari Kiri
Kang Min Hyuk: Drummer.
Yong Hwa: Leader,guitar and main vocalists.
Lee Jong Hyun: Guitar & Vocal.
Lee Jung Shin: Bassist

Antara band korea yang berjaya mencapai minat Ezao.
Kenapa CN Blue? Setiap word Blue tu ada maksud,
tak percaya usha Klip Video im Loner. Best!
Maklumat lanjut

Im Loner-CN Blue

Best tak muzik video mereka?

Antara band-band korea yang ada Cn Blue Ezao rasa yang paling best dan cool! Banyak lagi band-band korea yang lain sebagai contoh ,



Super Junior (SuJu)


FT Island


Ezao pun baru je terjebak ke dalam dunia Muzika Korea. Baru tahu yang muzik mereka pun boleh tahan jugak!

Blogger Templates

8 comments:

  1. minat drama Korea jer...band deorang tak minat...bolehh?

    ReplyDelete
  2. wow! Cool! :D
    Mika pling tau pun Dong Bang Shin Ki je. huhu...
    bg Mika, satu2 band tu xperlu la terlalu ramai smpai 10 org or lebih. but band korea mmg cmtu ek?
    Mika agak kurg suke dgn band yg terlalu ramai ahlinye. =_= 5 or 4 people is enough and that's better.

    p/s: teringin nk tau knp dorg prlukan bgitu rmai ahli kmpln.

    ReplyDelete
  3. gua minat semua(termasuk awek2 korea)..kalo lu dgo lagu2 rock depa mesti terbaek punya..depa leh cakap melayu,hang pi la tegur depa..cakap loghat kedah ngan depa tau..tp ngat,cakap kena style korea la..hehe..baru KOREA beb

    ReplyDelete
  4. Drama pun boleh je. Daripada drama ada lah lagu kan? hehehh. Awek korea mmg lah cun, btul ke dorg boleh ckap loghat kita? hahaha!

    ReplyDelete
  5. Banyak benor orang suka lagu korea sekarang ni..Apa kata cari feshion korea pulak .

    Moh kita ke sini yer http://preetybagz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. haih..kawan2 keliling i memang peng'gile' korea2 nih ha..plus jepun skalik..i tumpang kaki je..snsd i suke, and cnblue memang suke--kiut miut and sedap lagunye~~0_0

    ReplyDelete
  7. ak minat Girls Generation (SNSD)...and byk lg.. janji lagu best ak layan...huhu

    ReplyDelete
  8. lgu cn.bluee-love best!!! best sngt!!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!