Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Sunday, October 10, 2010

Makluman Kesibukan!

Salam semua blogger! Entri kali ni Ezao macam sedih sedikitlah. sebab terpaksa memutuskan hubungan Ezao dengan dunia blog sebentar. Untuk makluman para blogger, Ezao akan mula sibuk untuk 2 bulan ini. Bukan bulan ni sahaja, bermula dari bulan Oktober dan berlarutan sehingga 20 Disember ini. Sedih, sayu berbaur duka pun ada ni. Haha. Ezao bukan terus hilang macam tu sahaja, cuma Ezao akan jarang dan kurang untuk mengupdate blog dan BW ke blog para blogger semua. Harap semua bloggers sentiasa bersama Ezao di blog ni, walaupun Ezao jarang untuk mengupdate blog dan BW ke blog anda.

Ezao tak tahu nak cakap apa dah cuma sekadar makluman untuk blogger sahaja. Ezao sibuk pun sebab nak menghadapi peperiksaan besar yang bakal menentukan Hidup dan mati Ezao tau. Haha. Sijil Pelajaran Malaysia yang akan membuka tirai 23 November ini. sebab tulah Ezao tengah cuak ni.! Doakanlah kejayaan Ezao ye! :)
acer-laptop

Dikurangkan,
Menjelajah Dunia maya! Facebook, blogging dan BW
Diberi lebih perhatian!

Grrr. harap semua blogger tak lupakan Ezao! :(

Blogger TemplatesNo comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!