Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Sunday, October 3, 2010

AWARD dari Sad@is!

Thank banyak-bayak kat Sad@is sebab bagi award kepada Ezao yang tak berapa nak bagus dalam dunia blog ni. hehe!

1.Write 5 intresting facts about the person who gave u this award
  • Alamak! okay-okay try, Dia seorang perempuan!
  • Tinggal di Alor Setar Kedah!
  • Dia mesti comel dan cantik!
  • cik.Sad@is ni suka tulis-tulis.
  • Warganegara MALAYSIA. aih! ketandusan idea!

2. Write down 10 intresting facts about yourself and your hobby....

  • Seorang yang suka merepek? kan?
  • Saya ada nama Jepun saya sendiri. Bukti. tuu! tajuk blog tu!
  • Seorang yang penyayang kepada HAIWAN. Bukti? saya bela kucing!
  • Saya suka minum Dutch Lady strawberry dengan FULL CREAM!
  • Saya lahir kat kelantan, tapi tak tahu speaking klante.
  • Minat dengan musik KOREA.
  • Suka dengan dunia blog! saya tulis, tak pernah nak ciplak ok!
  • Suka dengan teknologi era baru. i phone 4!
  • Tak suka foya-foya! serious!
  • TAK merokok!

3. Pick your most 10 deserving recipients and describe them

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!