Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Tuesday, September 28, 2010

Video klip panas ~

Hangat! hangat!
apa yang hangat? ni nak cerita pasal video klip yang semakin menjadi topik hangat di facebook saat ni, dua tiga hari ni video klip ,miming lagu stacy tu asyik ada je dekat main page facebook ezao. HAHA sumpah kelakar tengok video tu. Korang dah tengok belum? ezao rasa dia ni sangat tertekan lah dengan kehidupan dia, sebab tu lah mendorong dia nak buat video ni .

MIMING Lagu Stacy-JAHAT




MIMING Lagu Wali Band-Yank




Cikgu Shida:


Gambar from mamaGEE

Dah ramai jugak blogger yang buat entri khas mengenai dia ni, menurut sumber mamaGEE,
dia ni seorang cikgu? cikgu SHIDA namanya. haha! kenapalah cikgu beragam artis pulak ek?
Tapi korang semua mesti happening kan tengok video klik dia yang OFFICIAL tu kan? First time bila ezao tengok video dia ni, memang kelakar dan terpikir jugak

"Haih? dia ni tak tahu malu ke buat video yang sebegini rupa?"
itulah yang menjadi persoalan dalam diri ezao ni, banyak jugak pergi survey komen-komen orang yang dah tengok video ni,kat Facebook dan YouTube, ada yang cakap kelakar, menarik dan yang tak cakap "bodoh!" pun ada! terpulanglah pendapat individu .Mungkin betul cakap mamaGEE, mungkin ni kot cara Cikgu Shida ni release tension dia? mana kita tahu. haha!
Caiyalah lah Cikgu, kenapabah kau berubah kenapabah. huhu!


Pssst! mungkin jugak melalui cara ni Cikgu Shida ni nak cari publisiti kan? haha, lepas ni ezao nak buat jugak lah Video Klip sendiri, nak nyanyi lagu JUSTIN BIEBER.. okay jugak kan? haha!

Blogger Templates




4 comments:

  1. ckgu shida ni sporting n sempoi je.klo bowink2 ley tgk video ni HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. btul tu yanie.
    stakat release tension mmg boleh.
    kalau tgok slalu mmg sah tak siuman nti. hihi!

    ReplyDelete
  3. kalau bro irwan terjah entry ni best gak ni..
    aku suka komen2 beliau yg selalu berprasangka baik..

    honestly, masa mula2 tgk video ni aku ingat cikgu ni ada isu jiwa..huhu

    ReplyDelete
  4. dia tak payahla letak title cikgu tu..apapun mmg happening & leh gelak2 time boring cuma kdg2 mcm over la plak bila byk sgt lagu dia buat cam tu...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!