Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Saturday, September 11, 2010

TERBAKAR! Jambatan Pulau Pinang

Haiyaa... readers dan blogger sekalian. sempat lihat berita tak tadi?
siapa yang masih belum dikhabarkan oleh berita ini, hah! inilah slot yang tepat untuk anda merungkai isu ini ...

GEORGETOWN,Pulau Pinang raya kedua, pagi tadi kira-kira pukul 10, di Kilometer 2 jambatan Pulau Pinang, berlakunya satu kebakaran yang agak teruklah akibat kabel bervoltan tinggi Tenaga Nasional Berhad (TNB) terbakar. Sehinggakan kejadian ini menyebabkan kesesakan lalu lintas disepanjang perjalanan yang menghubungkan Pulau Pinang dan tanah besar. panjang tu kesesakan, apa-apapun para pemandu diharapkan bersabar dan berhati-hati di sepanjang perjalanan. Sabar separuh daripada iman kan?.


Walaubagaimanapun,Penang Port Sdn Bhd (PPSB) telah menambah perkhidmatan feri hari ini berikutan kesesakan trafik tersebut . PPSB memutuskan menambah sebuah lagi feri menjadikan enam feri beroperasi hari ini bagi mengurangkan kesesakan teruk di atas jambatan terbabit.
SUMBER GAMBAR: Pemuda Bangsa

Psst! nasib baik jambatan Pulau Pinang tak runtuhkan? kalau runtuh? habislahh kenderan-kenderaan yang ada diatas jambatan waktu tu ... itulah kebesaran tuhan ...

Blogger Templates

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!