Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Monday, September 20, 2010

Percubaan SPM Melaka/1

Salam semua, apa khabar sihat?
harap-harap semua sihat mental dan fizikal lah ye! Ni saja je nk gatal-gatal tulis entri mengenai peperiksaan yang telah berlangsung tadi. Setakat ini baru sahaja habis jawab tiga subjek. Semua-semuanya boleh tahan la, kalau dah senang tu, senag sangat ... kalau dah susah tu separuh mati dibuatnya, hehe . saja je cakap camtu! Ekceli, sepanjang peperiksaan ni semua soalan okay-okay belaka. Tadi peperiksaan p.Islam dan matematik modern. Kacau bilau dibuatnya, last minit stadi lahh katakan.

P.Islam 3 foolscap paper, soalan memang senang tetapi tak cukup masa lah, jadinya tulisan lebih tak senonoh daripada cakaran ayam. haha! Untuk peperiksaan seterusnya, sambungan p.Islam esok ye kertas dua pulak! Tadi pun ada peperiksaan Matematik jugak, tu pun study 1jam 30 Minit je sebelum masuk dewan, haha ... memang cuakk! alhamdulillah semua soalan dapat dijawab, cuma adalah jugak tinggal sekerat dua soalan yang ditinggal kosong? ... perjuagan bersambung esok! doakan saya lah ye!

maaflah entri ni tak senonoh sikit, ayat tonggang langgang, lintang pukang ... saya pening kepala sikit lah harini. otak tak betul sikit ... as'kum semua!

Blogger Templates

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!