Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Tuesday, September 14, 2010

NUFFNANG keluar paper!
Salam satu Malaysia kepada seluruh rakyatnya! hehe. Patriotik pulak saya ni kan? mentang-mentanglah esok Hari Malaysia, yeah! esok cuti lagi. Okay-okay. dahh cukup tu! ...

Entri kali ini khusus untuk para blogger yang dikasihi sekalian. Ada baca paper KOSMO! tak hari ini? ... tadi balik sekolah je, pergilah usha paper, diusha-usha sehingga ke slot infiniti terjumpa lahh pulak artikel menarik mengenai NUFFNANG. Wah, tiba-tiba terasa bangga pulak, yelah sebab saya ni salah seorang jugak daripada Nuffnagers kan. hehe... dan blogger lain pun sama jugak. 88.8% blogger hari ini menggunakan medium NUFFNANG untuk pengiklanan tau. heheh!

Tajuk utama pulak tu dalam slot infiniti, "Perintis Komuniti NUFFNANG!"
hah ... jom baca artikel yang dipetik daripada akhbar ini sedikit ...

SEBUT sahaja Nuffnang, mustahil jenama komuniti pengiklanan blog itu tidak dikenali oleh blogger-blogger di seluruh Malaysia. Tidak hairan juga, jenama itu amat dikenali di negara-negara jiran terutama Singapura, Australia dan Filipina.Sumbangan Nuffnang amat besar buat komuniti blogger yang menjadikan jenama itu sebagai platform untuk menjana pendapatan sampingan yang lumayan. Tidak keterlaluan jika dikatakan pendapatan yang diperoleh daripada Nuffnang adakalanya melebihi pendapatan pekerjaan tetap.Iklan-iklan daripada Nuffnang yang merupakan komuniti pengiklanan blog pertama Asia Pasifik kini boleh dilihat di lebih 100,000 buah blog oleh lebih tiga juta orang setiap hari... (Lagi)


Wahh! gilerr lah! RM100,00 per year tu! hmm. betulkan niat tu. Blogging bukan kerana wang tetapi keikhlasan.

Blogger Templates

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!