Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Saturday, September 25, 2010

LYNN's First Lucky Draw!

Wah pagi yang indah, tadi pergi blogwalking ke santero dunia blog usha utara, selatan,timur dan barat dan jalan punya jalan terjumpa pulak dengan LUCKY DRAW cik.Strawberry ni, syarat-syarat yang senang dan tak susah. So Ezao Join ler, manalah tahu ... kata orang tua-tua dulu "tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia? siapa pun tak tahu" kan? so Ezao mengorak langkah segera dengan menjoinkan diri untuk join lucky draw itu :)


Ini dia BANNER cik LYNN a.k.a Cik Strawberry tu.
  • Jadi Follower sudah.
  • Menampal Banner pun sudah.
  • membloglist blog anda pun sudah.
  • Disebabkan Ezao tersangat rajin hujung minggu ni,
    sengaja gatal nak buat entri eventhough tak wajib ...
  • semua dah settle cik.LYNN. Saya nak menang! hehehe (alamak hadiah Tudung? tak pelah saya nak hadiah yg nombor dua tu, topup pun jadilah.)
Dengan harapan setinggi gunung, saya dengan bangganya join Lucky Draw ini :)

Blogger Templates


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!