Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Tuesday, September 28, 2010

DIGI i Phone 4 me!

DiGi iPhone 4 me!


Ok! DiGi iPhone 4 contest telah sampai ke bahagian yang terakhir, setelah melalui susah payah soalan hari pertama,kedua dan ketiga . Soalan hari keempat pula menjadi bahagian yang terakhir dan tersukar untuk melaluinya, soalan yang memberitahu untuk mengedit gambar dan diframekan dengan struktur iPhone.

iPhone dimuatkan dengan pelbagai spesifikasi canggih! sebagai seorang pelajar, pendapat saya mengenai iPhone4 sememangnya begitu canggih kerana? i Phone 4 dimuatkan dengan perisian tetapan untuk pelajar (student apps). Tetapan untuk kamus Oxford terbaru,dapat menerokai dunia angkasa dengan lebih meluas dan memudahkan sistem pengiraan kerana dimuatkan juga dengan kalkulator bukan sekadar mengira tambah,tolak dan bahagi. Tetapi boleh membantu mendapat ukuran tepat jarak,daya,kelajuan, tipografi dan isipadu.

Oleh itu saya mahukan iPhone 4! Bukan sekadar dapat membantu dalam pembelajaran, dunia internet juga dapat diterokai dengan mudah! iPhone 4 memang berbaloi!


Ohh i Phone 4! pencetus revolusi!
No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!