Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Tuesday, September 28, 2010

DIGI iPhone 4 RealKombinasi iPhone 4 dengan rangkaian komunikasi DIGI, merupakan satu kombinasi ideal antara dunia kemajuan telefon bimbit dan sistem komunikasi. Selaras dengan kemajuan sistem telefon bimbit seperti iPhone 4, rangkaian komunikasi DIGI merupakan rangkaian komunikasi yang perlu diketengahkan kerana memberi kadar dan plan terbaik untuk berhubung dengan secara pantas dan lancar yang pasti mengubah segala kemungkinan.

Bayaran bulanan dengan kadar terendah
 • iDigi 88 - RM 58
 • iDigi 138 - RM88
 • iDigi 258 - RM158
Kadar paling rendah dan relevan untuk komunikasi iPhone 4 anda, dan memberi pulangan yang berbaloi untuk penggunaannya. Anda juga boleh memperoleh tawaran yang terbaik yang pasti memberikan anda ganjaran pengunaan setiap bulan!

 • iDigi 88
 1. Panggilan -200minit
 2. SMS -200
 3. MMS -20
 4. Internet -1GB
 • iDigi 138
 1. Panggilan - 450minit
 2. SMS - 400
 3. MMS- 40
 4. Internet-3GB
 • iDigi 238
 1. Panggilan - 1,000 minit
 2. SMS - 600
 3. MMS - 60
 4. Internet - 5GB
Plan Digi Pospaid pastinya pelu menjadi plan utama anda untuk mendominasi setiap perkembangan terbaru. Anda boleh berbual dengan keluarga dan rakan tanpa memikirkan cas lebihan penggunaan, SMS percuma! , berkongsi gambar menarik dengan orang tersayang melalui MMS dan kuasai internet dimana-mana jua!

iPhone + Digi Postpaid = Dunia bebas berkomunikasi tanpa had!


Menarik bukan? kenapa perlu berfikir?
sudah jelas dan ditakrif DIGI pasti berbaloi terus kepada anda!
No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!