Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Saturday, September 25, 2010

Digi iPhone 4 Play / Day2

Cabaran memenangi iPhone 4 hari kedua. Wah semakin hangat dengan soalan yang lebih mencabar. Soalan hari kedua ialah, "Digi iPhone 4 PLAY"
iPhone 4 ialah satu teknologi gadget perhubungan yang paling pintar pada era ini. Penciptaannya mewujudkan manifestasi dalam perspektif individu, masyarakat dan juga negara. Dengan kehadiran iPhone 4 dalam dunia kecanggihan teknologi yang sedang memacu ke arah suatu perkembangan masyarakat yang celik pemikiran ICT, iPhone boleh dijadikan satu medium perantaraan antara manusia dan dunia luar yang luas. iPhone dibangunkan sebagai medium kemudahan untuk manusia menjalani kehidupan seharian,perniagaan,aktiviti luar,pelancongan dan sebagainya. Dengan perkembangan iPhone 4, kini iPhone menjadi satu alat kedua terpenting selepas manusia. Apps yang membantu perjalanan seharian manusia, iaitu Apps For Keeping Current.

Menerusi kemudahan Apps ini, segala perkembangan dalam negara sehinggalah ke pelusuk seantero dunia, kita tidak perlu menanti dengan helaian akhbar. Dengan satu sentuhan iPhone 4, pemikiran holistik manusia akan segera diautomatikasikan dengan perkembangan perkembangan berita dalam dan luar negara, fakta cuaca seluruh dunia, informasi-informasi kesihatan, perkembangan hiburan dan sebagainya. Dengan bantuan sepantas rangkaian jalur kuning DIGI, segala informasi daripada yang tersulit hinggalah yang termudah, segalanya dapat direalisasikan dengan satu sentuhan. iPhone 4,pemacu perkembangan semasa, untuk menjadikan individu abad ke-21 sebagai individu bermaklumat luas.


Blogger TemplatesNo comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!