Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Wednesday, August 25, 2010

BLOG Updated !

MySpace

Huaa!
Seronoknya dapat ber-blogging kembali! Kini mr.Ezao bolehlah menulis entri-entri berkaitan kembali. Rentetan itu, mr.Ezao pun sudah memberi nafas dan wajah baru kepada blog kesayangan mr.Ezao ni. Maklumlah setelah sekian lama dikuarantin daripada terus berada didalam talian(ONLINE) , jadi macam mana dengan perubahan baru pada blog saya ni? okay tak?! haha. Sengaja saja menggedik nak tukar template, maklumlah... Aidilfitri bakal menjelma kelak, nanti takut-takut tak sempat mahu menghias blog kesayangan ni,kiranya ni persiapan raya untuk blog saya lah ni. Ingatkan mahu cari template yang ada gambar ketupat,lemang dan sebagainya, malangnya tidak tercapai akalku, kerana template yang bercitarasa hari raya itu tidak dikemukakan dimana-mana laman sesawang template blog. Haha. okay-okay, merepek, merapu pulak saya ni. Dengan ini mr.Ezao mahu khabarkan bahwa selepas ini, mr.Ezao akan sentiasa bersama dengan readers dan bloggers semua... bertemu kembali kita yea!!

Blogger Templates





No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!