Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Monday, June 28, 2010

Contest julung kalinya.





TARIKH TUTUP PENYERTAAN: 30TH JULY 2010
jom usha syarat-syarat penyertaan ;)

  1. Be ML follower.
  2. Just make a post about this contest.Dont forget to put the banner as well.
  3. Tag one of your friend.
  4. Leave your link below so that i can check it.
  5. i will pick the winner randomly.So,jangan lepaskan peluang nak rasa teh yang best ni!Susah tau nak carik!
____________

*okay for the first time Ezao' join contest, contest ini anjuran cik MISZLULLABY (ML).
syart-syarat untuk menyertai contest ini mudah sa
haja, sem udah ABC. haha!
Untuk join contest ini, semua contestant perlu mempamerkan gambar yang kreatif sama ada gambar yang diedit ataupun yang tak edit langsung di entri blog mereka. Apa yang penting gambar itu originallah, mesti gambar anda okay! banyak
mana pun tak kisah, yang penting tak nak gambar kucing,hamster dan sebagainya.

Oleh yang demikian Ezao' mempertaruhkan gambar-gamba r ini :

Gambar ini diambil di kota A'Famosa,Melaka.
yeah! kreatif tak? ada edit sedikit untuk memasukkan
lebih brightness dan bloom gambar ini sedikit .



Gambar ini pula, di ambil di Dataran Pahlawan,Melaka.
Gambar bersama dua orang teman yang turut sibuk menyelit,
haha, lagi sekali mahu bertanya... gambar ini kreatif tak? ;)

Okay, okay Ezao' tak mahu menulis panjang lebar, cukuplah, Ezao' hanya mempertaruhkan dua gambar ini sahaja, dengar cerita pemenang contest ini bakal membawa pulang..


Jeng.. jeng..jeng!


Teh Lipton ini, khabarnya teh ini tidak terdapat di Malaysia,
Kat Moscow je ada, iyelah penganjur contest ini cik ML kan berada di Moscow
Hopefully dapat menang, nak gak merasa teh ni.


Kena tag seorang rakan siapa ye?
-Kak Fara-


2 comments:

  1. smart la gmbr yg dkt a' famosa tue.=D.pandai ngedit.^_^

    ReplyDelete
  2. terima kasih cik fatin. jomlah join contest ni. mana tahu. Tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia? siapa yang tahu . ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!