Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Thursday, May 6, 2010

mendalami WESTLIFE!


Okay mari kita bercerita mengenai kumpulan pujaan saya yang menjadi kegilaan ramai ni, saya memang minat gila lahh dengan kumpulan ni,biarpun kumpulan ini telah lama berkacimpung didalam industri muzik dunia ni,tetapi aura dan impaknya masih terasa sehingga ke hari ini, itu pun kepada mereka yang mengikuti perkembangan WESTLIFE lah . Muzik mereka memang hebat, lagu-lagu mereka bersandarkan kepada alam dan kehidupan tidak semata-mata kearah cinta seperti lagu-lagu di era globalisasi ini,hahaha! jangan main-main saya memang peminat fanatiknya okay!

sikit-sikit mengenai Biografi WESTLIFE:
Westlife mula menjejakkan bakat mereka pada 3 Julai 1998. Kumpulan ini pada asalnya terdiri daripada lima orang ahli iaitu Shane Filan,Nicky Byrne,Kian Eagan,Mark Feehily dan Brian McFadden, namun begitu Brian McFadden meninggalkan Westlife pada tahun 2004 diatas sebab-sebab tertentu, mungkin disebabkan berlakunya konflik kot,Brian2 WESTLIFE tak cukup bagus ke? kalau diberi peluang saya memang nak jadi sebahagian daripada ahli kumpulan ni tetapi amat jauh perbezaannya,huhu! Nama kumpulan ini mula melonjak naik apabila mereka menghasilkan tujuh single pertama mereka dan terus melonjakkan nama kumpulan mereka kepada lagu paling hits di carta Billboard Hot 100 terutama melalui lagu"Swear It Again,"
memang lagu-lagu mereka mengancam lah,gempak-gempak pula tu, bila lahh agaknya WESTLIFE mahu datang ke Malaysia? saya sentiasa menanti kehadiran kalian! antara lagu-lagu kumpulan Westlife yang sentiasa boleh menggamit perasaan saya ialah:

  • MY LOVE
  • FLYING WITHOUT WINGS
  • YOU RAISE ME UP
  • I LAY MY LOVE ON YOU
  • HARD TO SAY IM SORRY
  • IF I LET YOU GO
  • I NEED YOU
  • WHAT ABOUT NOW
  • WHEN YOU'RE LOOKING LIKE THAT
  • WORLD OF OUR OWN
  • THE ROSE
  • I HAVE A DREAM

......

Adblock




Gempak Konsert WESTLIFE di Northern Ireland





dari kiri Nicky Byrne, Mark Feehily, Kian Egan dan Shane Filan even ada lagu mereka yang terlalu sentimentel tetapi ,senikata lagu itu amat bermakna even that's just only short but it's precise . uhh! go westlife.! go!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!