Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Saturday, May 22, 2010

Kenikmatan hujung minggu !

Hari sabtu kebiasaannya akan menjadi hari yang paling dinanti-nanti oleh semua individu untuk merehatkan minda ataupun bersantai bersama orang kesayangan mereka . Terutamanya para remaja,hari sabtu inilah masa yang paling afdhal bagi mereka untuk melepak kan? macam saya tidak tahu,saya juga remaja . itulah hakikatnya . semua orang suka hari sabtu,hari cuti .

biasanya kalau hari sabtu macam ni saya memang telah berangkat jauh daripada rumah, maklumlah mahu melapang-lapangkan minda dan bermakan-makan angin, dalam kata lainnya melepak lahh . tetapi aktivi melepak yang munasabah lahh okay? tentang hari ini . saya mahu cerita sedikit keriangan hari ini ,dimana saya tidak lahh melepak ke bandar ,sebaliknya hanya bermakan-makan bersama mama saya. yang paling membahagiakan hanya saya dan mama saya saja yang melepak hari ini.yeahh! kami berdua saja . anak EMAK bhai.haha . Kesian my dad dengan my bro. sorylahh kami keluar makan BERDUA, dah kamu kerja nak buat macamana? takk mengapalahh nanti suruhh mama bungkuskan ok?

saya dan my beloved mama makan-makan makanan yang sedap-sedap juga tahu.
mama order satay dengan mee goreng dan saya pula makan Char kuey Teow . pehh! terangkat betull .hebad! dahh lah hari ini tidak panas. mendung saja . lepas itu dapat makan makanan faveret pula! memang betul-betul feel lahh.! walaupun kami hanya melepak di kedai makan saja tetapi, inilah antara hujung minggu yang terbaik . sebab saya hanya keluar BERDUA saja . haha .! Daddy and bro .nanti kita makan sama-sama ok? siapa suruh pergi kerja, ponteng jelahh, boss nak marah biar kan saja, cakaplah nak pergi melepak . alasan kukuh apa?! haha!!!



credits to the special satay ;)


The wet Char Kuey Teow ;)
udang+kerang = marvellous!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!