Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Friday, April 9, 2010

Konvokesyen!

Pada 28 Mac 2010 yang lalu, myBro got his graduation as Diploma Kejuruteraan Awam (DKA)! wahh! bro, saya amat bangga mempunyai abang yang bijak lagi hensem macam abang lah! kita berdua sama-sama hensem kan? hahaha! ... mudah-mudahan kepandaian abang saya itu dapat diwarisi oleh saya nanti! okay!

Konvokesyen pada hari itu amat lama+cuaca panas=Bosan ? ... tapi tidak mengapalah, saya redha' dengan ketentuan illahi =) . Konvokesyen itu berlangsung dari jam 8.30 a.m- 12.00 p.m. .. oii,lamanya panas kerusi dibuatnya! para graduan berwajah sungguh bangga dan ada segelintir daripadanya amat poyo,huhu termasuklah myBro yang kelewatan untuk masuk dewan. Graduan lain semua sudah beratur untuk masuk ke dewan konvokesyen, tetapi myBro yang hensem tu masih terkial-kial berjalan-jalan! mama dan daddy + sis+ aweknya, semua geram dengan kelakuan dia sewaktu itu ....! haii,nasib baiklahh dia sempat mengambil Diplomanya kalu tak? terlepaslah!

MyBro berjaya mendapat pingat ANUGERAH KETUA JABATAN (AKJ)! iaitu para graduan yang mendapat pingat tersebut berjaya memperoleh point sebanyak 3.5 keatas pada setiap ujian/peperiksaan yang dijalankan! wow!!! TAHNIAH...!


Dari kiri mama, myBro and daddy !
wajah mama dan daddy waktu itu amat
gembira dan disulami dengan kebanggaan!


Dari kiri abang Ramdan, Sayalahh! ,
myBro and the last ?!... =)


Dari kanan myBro in law, MyBro and mySista!

Ohh .. myBro dengan bunga dia ...!
tahniah Bro! doakan kejayaan adik kamu
dalam Sijil Pelajaran Malaysia nanti okay!




p/s daripada your handsomefull brother: Tahniah diatas kejayaan abangku yang bijak lagi hensem! semoga anda meningkatkan lebih prestasi untuk Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Awam okay!


2 comments:

  1. nanti awak merasa gak grad tu

    memang lama + panas = bosan gak la.haha

    ReplyDelete
  2. hahaha! mmg btul tu ..
    msti red ni dah merasa grad tu kn..?
    cara red comment pn dah thu dhh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!