Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Friday, April 9, 2010

Apple iPad

iPAD new Apple Gadget/ProductInilah produk terbaru daripada Apple, namanya Apple iPad, memang nampak bergaya dan elegan lahh kepada mereka yang memilikinya! tengok saja dah tahu keunikan dan kehebatan gadgets ini . nampak saja simple tapi pelbagai fungsi tahuu! Produk ini merupakan gabungan tepat dan canggih antara sebuah Notebook dan Smartphone ,cuba anda fikirkan kedua-dua gadget hebat bergabung menjadi satu, anda rasa apa akan terjadi?!... mestilah akan terhasilnya gadget yang TERhebat betul tak? haha! Gadget ini mempunyai fitur yang sama dengan iPhone tetapi ia didatangkan dengan skrin layar yang lebih besar , besarrrpunya! dan lebih luas. Apple iPad pastinya akan memberikan anda suatu pengalaman yang lebih halus berbanding iPhone atau Mac book. hebat..hebat.. kalau dahulu tu, Televisyen Hitam dan Putih itu memang sudah cukup membanggakan ... tapi kini? berbeza ...


LENGTH: 24.8CM
WIDTH:18.97
THICKNESS: I.34CM
WEIGHT: 0.64 KG (WiFi Models) and 0.73 KG (WiFi + 3G Model)

PROCESSOR: Aplle A4 1 ghz
Ohh yeah! comelnya iPad ni , mama ..mama ... boleh tak hadiahkan satu untuk BIRTHDAY saya nanti? ala.. bolehlahh (gedik sebentar) ... mama? ohh mama ...! saya mahukan iPad !

untuk maklumat lanjut sila klik =)


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!