Kehidupan disusun oleh pengalaman daripada khayalan dan illusi, walaubagaimanapun ia dapat dirungkai oleh hukum Alphabet yang juga mampu merungkai misteri halusinasi!.
CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com

Sunday, March 7, 2010

Ok ok saja!

Huh~ (mengeluh panjang)
hari pertama peperiksaan selaras, okaylahh not bad tak lah teruk sangat
boleh la jwb,Bahasa Melayu gile-gile senang tak thu la knapa,kementerian dah
tak ada soalan kot?hehe saya ketawa kecil selepas siap menjawab soalan. Tidak
mengapalah senang pun lagi bagus tak payahlah susah-susah saya pikir-pikir
jawapan =D .... kah-kah! English pun begitu ...gelak-gelak macam confident je dapat A++

ini cerita mengenai soalan sejarah pula, ahhh tidak saya capai kertas dan baca ..
alamak oii susah jugak! susah ke? saya hentam keromo saja,ylah ni semua fasal
semalam lahh ...salah melihat jadual! (geram tapi ketawa berdekah-dekah)
tak mengapalah,salah saya juga sape yang suruh study last-last minutes ...
saya ketawakan diri saya sendiri,padan muka! huhuhu! dahh tutup cerita sejarah,
tunggu result jelah nanti,okay ke tidak itulah result saya tidak perlu pertikaian !
Esok pula Mathematics,Science dan Ekonomi(yeahh tiba jugak!) .Mt?lemah betul
knpa saya tidak hebat dalam subjek mt? okay saya cuba jelah esok tu pun kalau boleh,
susah-susah tiru je!




*stop! saya nak keluar sekarang, penatlah ...
kejap lagi nak struggle study mt dan sc haha!
(lalu saya terus beredar dari sini.)





1 comment:

  1. subjek math senang weii...hehe

    salam perkenalan n thanx sebab exchange link;)

    dah add ur link @ my blog list;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
JavaScript Free Code

Mr.Linky,please Link yourself!